Dorinta de a fi vazut

dorinta de a fi vazut

Oricat de diferiti suntem, fie ca preferam sa fim in lumina reflectoarelor, sa ne expunem, fie ca ne place mai mult in umbra, intr-o discretie confortabila, cu totii avem nevoie de atentie. Unii cautam mult mai mult, mergem mult mai departe si adoram atentia unui public, altii isi doresc doar atentia persoanei de langa ei. Dar, acea privire unica de admiratie si dorinta cu totii o cautam in fiecare zi. Intrebarea e cat suntem dispusi sa sacrificam pentru acea farama de atentie? Cat de departe putem sa mergem doar pentru senzatia trecatoare de implinire?

Metodele sunt simple, de fapt instrumentele sunt evidente. Imaginea si actiunea, faptele. Dar cel mai simplu e sa apelam la imagine. Este prima care ajunge la persoanele din jur, este impactul de lunga durata si in acelasi timp completeaza atitudinea pe care o ai, construind o simfonie perfecta intre trup si suflet. Asadar, spectacolul este pe cale sa inceapa. Alegand rochii elegante, costume speciale si accesorii inedite, ne tesem frumoasa imagine si o expunem cu mult tact, ea devenind cea mai facila cale de a ne exprima. Nu exista bine sau rau in moda, nu exista corect sau gresit, asa cum este dificil sa ne inchipuim perfectiunea. Exista doar atitudine si completare. Compozitie si a cauta acel limbaj comun cu celalalt, care face posibila demascarea si declansarea dorintei. Provoaca admiratia!

Suntem atat de asemanatori in acest carusel in care ne invartim si totodata caracteristica unica pe care o purtam, amprenta, creioneaza dulcea individualitate. Celalalt apreciaza ceea ce tu ai si el isi doreste sau ceea ce tu ai si el a pierdut si tanjeste cu nostalgie sau ceea ce tu ai si are si el. Totul este o oglindire a propriei tale persoane. Daca nu-i place ceva la tine, s-ar putea de fapt sa nu-i placa acel lucru la el si doar sa-i amintesti de acel mic defect. Intotdeauna e mai usor sa dai vina pe celalalt si sa-l critici. E mai usor decat sa te privesti in oglinda, cu toate ca tot o reflexie privesti.

Share Button