Emotie de toamna

emotii de toamna

Toamna este fara indoiala o regina singuratica, care poarta paltonul aramiu al nostalgiei. Nu stiu daca de vina este astenia de toamna sau zborul trepidant al aerului rece care se strecoara in noi si ne provoaca sa ravnim la acele amintiri placute pe care am vrut sa le uitam sau la acele zile calduroase in care ne intindeam la soare sau poate doar la atingerea acelei persoane speciale care se afla langa noi. Emotia creste in noi ca o floare lotus si se intinde lenes printre gandurile noastre bezmetice. Ne tesem cu o bucurie aparte intregul tablou in care ne regasim si probabil multe dintre noi gasim portita de scapare in cumparaturi. Terapie prin cumparaturi! Dar probabil este mult mai mult de atat, din moment ce intregul spectacol ludic al modei ne aduce o satisfactie deplina.
Pana sa alergam dupa colectiile din primavara 2014, care se vor strecura in curand pe numeroasele podiumuri din lume, trend-urile din aceasta toamna sunt un subiect incins de discutie. De la jachete din piele la paltoane exagerat de mari, toamna aceasta ne aduce foarte multa libertate si diversitate. Ingredientul cheie al fiecarei tinute este feminitatea care salasluieste in noi si care trebuie exploatata asa cum trebuie. Sa nu va para rau ca renuntati la vaporoasele rochii de vara, caci toamna aceasta atat modelele inflorate, cat si imprimeurile in carouri sau cu patratele, raman in voga. Iar culorile vii nu vor fi sterse de atmosfera gri a noului sezon.
Rozul pal este o nuanta foarte eleganta si extrem de feminina care va predomina in aceasta toamna. Totodata, verdele va imbraca sublim acest cadru mai rece, iar albul nu va fi ocolit niciodata. El pregateste intrarea in scena a iernii si ramane acea nuanta perfecta care poate fi purtata atat vara, cat si iarna. Asadar, nu lasati emotia de toamna sa va domine, nici sa nu o alungati, trebuie doar sa o lasati sa va insoteasca tacut in acest nou anotimp incarcat de povesti si trairi.

Share Button