Lucrurile care te inspira

lucruri care te inspira

Traim intr-o lume care se strecoara discret la fiecare pas in noi, invaluindu-ne in sunete, imagini, mirosuri si atingeri. Nu ne putem izola sub un imens glob de sticla, de aceea suntem afectati constient sau inconstient de informatia si milioanele de nuante care se perinda in jurul nostru. Unele lucruri ne plac, altele nu. Unele lucruri
ne inspira,iar pe altele vrem sa le uitam. Dar, inspiratia vine din tot. Te inspira marile opere de arta asa cum te poate inspira si zborul lin al unui fluture colorat in miezul verii care se aseaza stangaci pe umarul tau drept. Te inspira dragostea asa cum te poate inspira si ura. Te inspira nuantele perfecte ale sunetelor de vioara, asa cum te poate inspira si zgomotul turbat al traficului. Nu stii de unde vine aceasta senzatie in stare pura, care pare sa-ti porneasca toate motoarele atunci cand se instaleaza elegant in tine. Dar cel mai important este sa nu astepti aceasta inspiratie sa vina, trebuie sa o ajuti sa soseasca si sa-i creezi cel mai frumos cadru, sa fii deschis si atent la tot ceea ce te inconjoara.
Fie ca este vorba de o carte, un film, o fotografie, fie de o multitudine de rochii sau costume elegante, bijuterii sau accesorii, toate acestea iti deschid o noua lume.
Te inspira prin atmosfera in care te poarta sau te inspira prin faptul ca iti creioneaza o noua idee despre ceva anume sau un nou stil. Inspiratia declanseaza, de fapt, ceva in tine, ceva care poate zace de mult acolo, dar avea nevoie de un impuls pentru a iesi la suprafata. Felul in care o exprimi depinde numai de tine. Important este sa ai curajul de a o face si curajul de a alege modul tau unic. Nu trebuie sa fii artist pentru a exprima o idee sau o senzatie. Omul se exprima in mii de feluri in fiecare zi si fara sa vrea, isi cauta inspiratia in tot ceea ce il inconjoara, hranindu-se cu frumos si cu lucrurile care ii ofera puterea de a merge mai departe.

Share Button