Naomi Watts este noua Diana, Printesa de Wales

Printesa Diana a fost si este in continuare un personaj indragit si adorat de intreaga lume, devenind o icoana a elegantei, a puterii, dar si a fragilitatii, iar moartea ei a creat multe controverse la ora aceea. Ultimii doi ani din viata ei, incluzand campania ei impotriva minelor de pamant, dar si relatia ei cu doctorul Hasnat Khan, sunt
explorate de regizorul Oliver Hirschbiegel in filmul Diana, care va fi lansat pe 20 septembrie anul acesta, in Marea Britanie. Probabil este unul dintre cele mai asteptate filme ale acestui sezon, mai ales ca superba Naomi Watts o interpreteaza pe Diana. Rolul i-a fost oferit mai intai actritei Jessica Chastain, care l-a refuzat din cauza programului ei incarcat, dar cred ca Watts este in final o alegere mai buna, pentru ca Watts e genul de actrita care exprima foarte bine pe ecran aceasta coagulare de stari intre vulnerabilitate si forta, trecand cu usurinta de la una la cealalta. Iar Diana este un personaj extrem de uman, foarte ofertant pentru orice actrita, iar generozitatea ei este remarcabila. Printesa Diana parea mereu ca poarta o aura stralucitoare in jurul ei. Sunt curioasa sa vad daca vom descoperi si alta latura in filmul lui Oliver.

Regizorul a surprins si intreaga ei lume luxoasa, de la intreaga ei colectie de rochii elegante si rochii de ocazie, la bijuteriile pe care Diana le purta. Firma de bijuterii Chopard a oferit toate bijuteriile pe care Watts le va purta in acest film. Caroline Scheufele, directorul artistic de la Chopard a lucrat personal cu Julian Day, scenograful filmului. Caroline a mai colaborat la productia Nine din 2009 si a fost incantata de aceasta noua colaborare, fiind dintotdeauna fascinata de carisma, eleganta si intregul stil al Dianei. Iar Julian Day a stiut din momentul in care a citit scenariul, ca filmul va avea nevoie de bijuterii magnifice si doar Chopard le-ar fi putut oferi. Printre piesele pe care Naomi le va purta in film, se numara un colier din 92 de diamante si o pereche de cercei din safire si diamante, care se aseamana foarte mult cu inelul de logodna pe care l-a purtat Diana, care este acum purtat de Kate, Ducesa de Cambridge.

Share Button