Tendintele din aceasta vara

Explozia de raze jucause s-a infiripat in piata din centrul orasului, intr-un joc absolut fascinant de lumini, zambete si franturi smucite de adieri de vant. Culorile vii troneaza in aceasta perioada incinsa. Rosul intrupeaza din nou seducatoarea Dama de Inima Rosie, care isi face simtita prezenta in vaporoasele rochii de vara, care aluneca in spatele pasilor ei, ca o trena nesfarsita de eleganta si putere. Galbenul si movul sunt si ele preferatele acestei veri, fiind nuante dinamice si exuberante, care contrasteaza sublim cu tenul bronzat.

Imprimeurile cat mai variate, cat mai indraznete si extrem de ludice se regasesc peste tot, fie ca este vorba despre o rochie lunga eleganta, o rochie casual, un tricou super larg sau o geanta patratoasa. Acestea pot fi, cu usurinta, combinate cu un material stralucitor, care va oferi prezentei voastre un aer sofisticat si interesant, in noptile lungi de vara. Efectul naucitor de stralucire s-a regasit si in cele mai recente prezentari de moda de la Marc Jacobs si Marco de Vincenzo.

Materialele transparente sunt atat de placute si atat de confortabile in aceasta atmosfera incinsa, fiind totodata, in mare voga. Imbogatite cu broderii si detalii savuroase, aceste rochii transparente sunt acoperite cu totul de eleganta, mister si un aer ravisant, cu accente intepatoare de femeie fatala care si-a regasit latura de Lolita, sau copila care invata sa devina une femme fatale.

Share Button